TC Electronic RH450 - digitaalinen bassonuppi

|
Image
 

Teksti: Martin Berka, Kuvat: TC Electronic

TC Electronicin tehokas uusi bassosysteemi koostuu kevyestä Rebel Head -digitaalinupista sekä Rebel Stack -kaapeista.

Rebel Stack -kaappeja on saatavilla sekä kahdella 12-tuumaisella kaiuttimella että kahdella 10-tuumaisella varustettuna. Mallista riippumatta kevyt kaappi on rakennettu vanerista, joka on viimeistelty liukumattomalla erikoismaalilla.
Ylempi kaiutin on koaksiaali-Eminence, jossa diskanttipilli on sijoitettu tavallisen kaiuttimen keskiöön. Alempi kaiutin taas on tavallinen Eminence-malli. Kaapin takapuolella on refleksiaukko, diskanttisäädin ja sekä jakki- että Speakon-liittimet. Rebel Head -nuppi sallii jopa kolmen kaapin samanaikaisen käytön.

Kompakti ja kevyt

Rebel-nuppia voi käyttää sekä kaapien kanssa että yksin pelkkänä äänitystyökaluna ja TC Electronic on onnistunut pakkaamaan aika kattavan listan ominaisuuksia hämmästyttävän pienen koteloon. Lisävarusteena myytävällä kulmarautasatsilla Rebel Headin saa myös kiinnitettyä räkkiin.
Ensimmäisenä silmiin pistää RH450:n kromaattinen viritysmittari, joka on jatkuvasti päällä. Punaisen pistematriisin ansiosta näyttö on helppo lukea myös hämärissä oloissa, tai kauempaa.

 

Oheinen teksti on näyte artikkelista, joka on julkaistu kokonaisuudessaan paperille painetussa Riffi-lehdessä (numero 4/2009).

 

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla.

Aiemmin julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan toimitukselta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.