Allen & Heath dLive MixRack DM0 on tehty asennettavaksi

Image

Erityisesti monitoimisalien, kokous- ja kurssikeskusten, sekä tapahtumasta toiseen muuntuvien areenoiden tarpeisiin suunniteltu MixRack DM0 laajentaa dLive-mallistoa kiinteiden asennusten saralle.

Neljän räkkiyksikön korkuiseen koteloon rakennettu DM0 pitää sisällään Allen & Heathin XCVI FPGA -ytimen ja tarjoaa 96 kHz:n näytetaajuudella operoitaessa miksaajalle 128 kanavaa ja 64 bussia.
Mikserin sisäiseksi latenssiksi ilmoitetaan alle 0,7 millisekuntia.
 
Audioverkkojen suhteen DM0 on lähes kaikkiruokainen ja sen kolmeen 128-kanavaiseen I/O-korttipaikkaan on saatavilla liityntäkortit käytännössä kaikille yleisille ammattiprotokollille, mukaanlukien Dante ja AES67.

 

Image


Samassa yhteydessä Allen & Heath lanseerasi myös uuden DX Link I/O -kortin sekä puolen räkkiyksikön kokoisen DX Hubin, jolla dLive-järjestelmään voidaan liittää jopa 48 lavarasiaa tai muuta I/O-purkkia, jotka voi sijoittaa pisimmillään 100 metrin etäisyydelle.

 

Image

Aiemmin julkistetun DX168-lavarasian ja modulaarisen DX32:n jatkoksi Allen & Heath lisäsi hiljattain myös asennuskäyttöön tarkoitetun DX164-W-mallin, joka tarjoaa 16 mikrofonivahvistimin varusteltua tuloa ja neljä balansoitua XLR-lähtöä, seinään tai lavan lattiapintaan upotettavassa kotelossa.


Lisätiedot: F-Pro Esitystekniikka