ARX USB DI Plus Analog – ihan kummin vain

Image

ARX toi markkinoille uuden DI-boksin, joka balansoi niin digitaalisen kuin analogisenkin tulosignaalin.

Digitaalipuolen USB-tulo ottaa vastaan 24-bittistä signaalia 44,1 tai 48 kHz:n näytetaajuudella ja kääntää sen valmistajan mukaan ensiluokkaisella muunnoksella analogisignaaliksi, joka puolestaan lähetetään edelleen balansoituna linjatason signaalina.
ARX:n mukaan rasia toimii yleisellä USB-ajurilla eikä vaadi käyttöön omaa erillistä applikaatiotaan.

Digitaalituloa käytettäessä rasia ottaa käyttövirtansa USB-liitännän kautta, eikä vaadi erillistä virtasyöttöä.

ARX:n uutukainen on tarkoitettu pääasiassa sellaisiin esitystilanteisiin, joissa taustamusiikki tai vaikkapa powerpoint-presentaatio soitetaan kannettavalta tietokoneelta tai mobiililaitteelta. Koska monissa sellaisissa ei ole USB-liitäntää, on varavaihtoehtona tarjolla analoginen tulo, johon voi kytkeä signaalin aparaatin kuulokeliitännästä.

Asioiden yksinkertaistamiseksi ARX on tehnyt analogikytkennästä täysin passiivisen, joten paristoja tai phantom-syöttöä ei tarvita tässäkään tapauksessa. Rasiasta on tarjolla kaksi erillistä versiota: yksi sellaisenaan ja toinen omalla volume-säätimellään (mallitunnuksen perässä VC, Volume Control).

 

Image

 

Koska USB DI Plus Analog toimii stereona, on teräspeltikoteloon rakennetun boksin lähtöpäässä tarjolla kaksi muuntajilla erotettua, balansoitua XLR-liitäntää. Audiomaaton erotus ja stereosignaalin summaus monoksi käyvät omilla kytkimillään päinsä tarvittaessa.

Lisätiedot: Audico