Boss Katana 212 täydentää paletin

Image

Kahdella 12-tuumaisella kaiuttimella ladattu kaappi toimii joko suljettuna tai puoliavoimena kotelona.


Erityisesti 100-wattisen Katana-vahvistinnupin kumppaniksi suunniteltu Katana 212 -kaappi tarjoaa valmistajan mukaan kaksi täysin erityyppistä soundimaailmaa, joista käyttäjä voi itse valita mieluisensa. Jujuna on kaapin kolmesta eri lohkosta koostuva takalaita, jonka kokoonpanoa voi helposti muunnella.

Image


Kun kaikki viipaleet ovat paikoillaan, Katana 212 toimii perinteisin umpikaapin tavoin. Tässä moodissa bassopään soundia kuvataan iskevän tiukaksi ja täsmällikseksi.
Mikäli kaipaa avoimempaa ja perinteisen kombovahvistimen tyyppistä sointia, voi keskimmäisen viipaleen riisua pois, jolloin soundi avartuu luonnostaan.


Image

Boss Katana 212 -kaappiin asennetut 12-tuumaiset elementit ovat custom-malleja ja kaapin tehonkestoluokitus on 150 wattia. Nimellisimpedanssiksi kerrotan kahdeksan ohmia.

Kaapilla on leveyttä  67 senttiä, korkeutta 50,5 senttiä ja syvyyttä 30 senttiä. Painoksi ilmoitetaan 22 kiloa, ja pohjaan asennetut kumitassut pitävät kaapin sijoillaan. Pakkauksen mukana toimitetaan myös lisätassut siltä varalta, että kaappia haluaa käyttää pystyasennossa.

Lisätiedot: Roland Suomi

Lue lisää tuoteuutisia Riffin sivustolta.