Boss TU-3S ja TU-3W – viritysmittareiden uusin kuosi!

Image

Boss TU-3S ja TU-3W tarjoavat kaksi uutta näkemystä pedaalivirttimien klassikosta. TU-3S on suunniteltu pieneen tilaan ja TU-3W tarjoaa Waza Craft -laatua.

 

Image

 

TU-3S on suunniteltu ahtaita pedaalilautoja varten jättämällä pois Boss-pedaaleista tuttu jalkakytkin. Varsinaiset toiminnot ovat tuttuja TU-3:n perusversiosta. Käytettävissä on niin kromaattinen kuin kitara/bassso-viritystila, Flat Tuning ja Accu-Pitch-toiminto, sekä näyttö, joka nimeää kulloinkin soivan sävelen myös 7-kielisestä kitarasta ja 6-kielisestä bassosta. TU-3S ottaa virran verkkolaitteesta.

 

Image

Boss TU-3W tarjoaa niin ikään samat toiminnot, mutta Waza Craft –päivityksellä. Waza-nimetyt pedaalit edustavat yhtiön mukaan Boss-pedaalituotannon valmistuksellista kärkeä.

 

Image

 

Boss lupaa pedaalin mahdollistavan poikkeuksellisen puhtaan audion läpikulun uudelleen suunnitellun signaalitien ansiosta. Valittavissa on puskuroidun eli bufferoidun signaalin lisäksi true bypass –ohituskytkentä. TU-3W:n käyttö onnistuu niin verkkolaitteella kuin paristollakin.

Kummassakin pedaalissa on mahdollisuus ketjuttaa virtalähteen syöttö seuraavalle pedaalille.

Lisätiedot: Roland Suomi