D´Addario Humiditrak tuo soittimen säilytysilmaston tiedot omaan puhelimeen

Image

D´Addario/Planet Waves hyödyntää Bluetooth-tiedonsiirtoa uudessa kosteus- ja lämpötilasensorissaan

Humiditrak on paitsi fyysinen laite myös sitä tukeva sovellus, jonka  avulla instrumentin säilytysolosuhteita – ilmankosteutta, lämpötilaa sekä niiden vaikutusta – voi seurata älypuhelimesta käsin.

Sovellus tarkkailee yhden tai useamman Humiditrak-laitteen ilmoittamaa informaatiota, ja näyttää  sen käyttäjän valinnan mukaan tunneittain, päivittäin tai kuukausittain. Halutessaan sovelluksen asetuksista voi ottaa käyttöön ilmoituksen liian vaarallisiksi käyneistä kosteus- ja lämpötila-arvoista.

Image

Varsin pienikokoinen Humiditrak kiinnitetään instrumenttikotelossa joko soittimen sisälle tai sen viereen. Kiinnitys tapahtuu mukana toimitettavalla klipsi-mekanismilla, joka valmistajan mukaan pitää laitteen turvallisesti paikallaan.

Image


Soveltuvia käyttökohteita ovat akustiset ja sähköiset kitarat/bassot, mutta yhtä hyvin kaikki ilmastolle alttiit kielisoittimet.

Humiditrakin mukana toimitetaan paristo (CR2032), jonka käyttöiäksi luvataan korkeintaan kaksi vuotta. Ilmaisen sovelluksen tarjoavat iTunes app store ja Google Play.

Lisätiedot: F-Musiikki