Etuaste-pedaaleita basisteille – asialla Lehle ja Ruppert Musical Instruments

Image

Lehlen ja Ruppert Musical Instruments -firman liitosta syntyy erikoispedaaleita yhteen jos toiseenkin tarpeeseen. Tämän kolmikon etuasteet soveltuvat bassolle joko yksittäin sellaisenaan esimerkiksi aktiivisen monitorin kanssa, tai vaikka linjaan studiossa soitettaessa. Kaikki kolmikon laittet täydentävät valmistajan mukaan mukavasti myös Basswitch IQ DI -etuastetta ja tarjoavat sen kera käytettäessä ikäänkuin yhden lisäkanavan.

Image


Basswitch Sonic Spark on sofistikoituneen ekvalisaattorin ja harmonisia kerrannaisia tuottavan etuvahvistimen yhdistelmä. lehlen tapaan kytkinreleissä on kullatut kontaktipinnat ja koko pedaali toimii 18 voltin jännitteellä, minkä pitäisi antaa erinomainen dynamiikka ja tarvittaessa 15 desibelin lisäpotku basso-signaalille.

Passiivisten perinnebassojen soittajille erityisesti suunniteltu Basswitch Classic Boost (pääkuvassa) perustuu Basswitch IQ DI:n boost-kytkentään ja kolmialueiseen, erityisesti vintage-soittimille suunniteltuun ekvalisaattoriin.
Tämän pedaalin eräs tavoite on antaa tarpeen tullen vaikka aktiivibassoille ominainen soundi, mutta ilman kajoamista vanhan arvokkaan soittimen rakenteeseen. Edellisen tavoin myös Basswitch Classic Boost toimii 18 voltin jännitteellä, mainittuine etuineen.

Image


Basswitch Clean Boost toisintaa Basswitch IQ DI:n pääkanavan ja se sisältääkin mainitun etuasteen boost-osion sekä ekvalisaattorin, jotka on speksattu nimenomaan puhdasta sointia ajatellen. Ja kuten edellä, 18 voltin käyttöjännite kuuluu tämänkin pedaalin ominaisuuksiin.

Lisätiedot: Custom Sounds