Fender American Professional: Presarin ja Jazz Basson uudet kuosit

Image

Fender American Professional –mallisto tarjoaa uudet versiot kahdesta Fenderin tunnetuimmasta bassomallista. Niissä huomioidaan myös nauhattoman- ja viisikielisen basson soittajat.

Fender American Professional Jazz Bass on tarjolla niin oikea- kuin vasenkätisillekin soittajille. Uudessa mallistossa tämä klassikko tarjoillaan Michael Bumpin suunnittelemilla yksikelaisilla V-Mod Jazz Bass –mikrofoneilla, jotka valmistajan mukaan hyödyntävät huolellisesti valikoitua alnico-magneettityyppien yhdistelmää ja tarjoavat täten tasapainoisen soundin.

Uurretut virityskoneistot takaavat kielille kunnollisen kierteen ja kunnon soivuuden. Kaulan sisälle on asennettu koko pituudelle Posiflexin grafiittirimat minimoimaan sen elämistä, ja kaulaprofiiliksi on valittu ”moderni hoikka-C”.
Otelautanauhat taas ovat muodoltaan kapean korkeat ja satula aitoa luuta.

Fender American Pro Jazz Bass on saatavilla kolmisävyisenä Sunburstina, mustana sekä Sonic Gray- ja Olympic White-vaihtoehdoilla. Vasenkätinen versio on saatavissa samoilla väreillä lukuunottamatta viimeistä vaihtoehtoa.

Fender American Professional Jazz Bass on saatavilla lisäksi viisikielisenä vaahteraotelaudalla sekä nauhattomana versiona.

Fender American Professional Precision Bass on saatavilla niin ikään myös vasenkätisenä versiona. Tämän basson kaula on muotoiltu vuoden ´63 Precision –profiilin mukaiseksi. Mikrofoni on Michael Bumpin suunnittelema V-Mod split-coil, jossa siinäkin on hyödynnetty alnico-tyyppien yhdistelmää.
Ja edelleen tässäkin soittimessa  kaulaa tukevat Posiflexin grafiittirimat. Lisäksi niin virityskoneisto, otelautanauhat kuin satulakin ovat samanlaiset kuin Jazz Bass -mallissa.

Fender American Pro Precision Bass on saatavilla paitsi mustana ja kolmisävyisenä Sunburstina, myös Olympic White ja Antique Olive –värjäyksellä.
Vasenkätisen mallin värioptiot ovat samat lukuunottamatta viimeistä vaihtoehtoa.
Lisäksi tämä uutuus on saatavilla moderniin henkeen myös viisikielisenä versiona.

Lisätiedot: Fender