Ferrofish Verto liittää Adat- ja MADI-väylät Dante-verkkoon

Image

Muuntimiin erikoistunut Ferrofish on tuonut markkinoille kolme laitetta, joilla liittyminen lähes alan vallitsevaksi normiksi yleistyneeseen Dante-verkkoon käy helposti.

Ferrofish Verto32, Verto64 sekä VertoMX välittävät dataa Adat- tai MADI-normin mukaisilla väylillä varustetuista laitteista Dante-verkkoon ja toisin päin. Kanavamäärä riippuu laitteesta ja valitusta näytetaajuudesta.

Verto 32:ssa on neljä optista Adat-liityntää, joiden kautta se tarjoaa 48 kHz:n näytetaajuudella 32 Adat-kanavaa, tai vaihtoehtoisesti 96 kHz:n näytetaajuudella 16 kanavaa.
Verto 64:ssä on tuplamäärä optisia TOSLINK-liitäntöjä ja kanavamäärä on sen myötä 64 kanavaa (48 kHz), 32 kanavaa (96 kHz).

Korkeampaan näytetaajuuteen päästään siirtymällä MADI-formaattiin, jota tukeva VertoMX tarjoaa 16 kanavaa suuntaansa 196 kHz:n näytetaajuudella. VertoMX hallitsee myös alemmat näytetaajuudet ja sen kautta kulkee enimmillään 64 kanavaa suuntaansa (48 kHz).  

Tahdistusta varten kaikissa Verto-malleisssa on erilliset WorldClock-liitännät.

Verto-järjestelmä voi ohjata etänä midi-komennoin.

 

Image

Ferrofish valmistaa myös muita sovittimia, joita ovat mm. A-sarjan laitteet analogisen ja eri digiformaattien väliseen tulkkaukseen, sekä uusi Pulse16, joka muuntaa 16 analogituloa ja lähtöä vastaavaksi määräksi digitaalisia Adat-kanavia.

 

Lisätiedot: Studiotec