Greg Howen soundit pedaalissa

Image

Carl Martin Greg Howe´s Lick Box tarjoaa kolmenlaista säröä

Kitaristi Greg Howe on tunnettu paitsi soololevyistään, myös siitä että hänen kitaransoittoaan on kuultu useiden pop-maailman tähtien seurassa. Nyt tanskalainen pedaalivalmistaja Carl Martin on tuonut markkinoille Greg Howe´s Signature Lick Box –nimeä kantavan säröpedaalin.

Carl Martin Greg Howe´s Lick Box tarjoaa kaksi erillistä särökanavaa, jotka on suunniteltu Howelle ominaisten crunch- ja high gain –soundien mukaan.
High gain –kanavassa luonteenomaista on vahva alakerta ja kirkas yläpää.
Crunch-vaihtoehto puolestaan tarjoaa keskialuemaisen ja vain vähän kompressoituvan soinnin.
Kummallekin kanavalle on omat gain-, volume- ja tone-säädöt. Lisäksi pedaalissa on molempien kanavien kanssa toimiva boost-kytkin, jolla saa säädettyä maksimissaan 12 desibelin ”kristallinkirkkaan” volumenoston.

Näiden ominaisuuksien ohella Greg Howe´s Lick Box on suunniteltu myös kolmas soundi mielessä. Sen soittaja saa käyttöönsä kytkemällä molemmat kanavat päälle yhtä aikaa. Tällöin saadaan valmistajan mukaan fokusoitu, keskialuevoittoinen ja hyvin miksauksesta erottuva lead-soundi.

Carl Martin Greg Howe´s Lick Box toimii yhdeksän voltin verkkomuuntajalla (minimissään 150 mA), mutta pedaalin sisäinen muunnin nostaa käyttöjännitteen 12 volttiin. 

Lisätiedot: F-Musiikki

Pedaalin käyttötesti julkaistaan 12. lokakuuta ilmestyvässä Riffin numerossa 5/2016. Varmista oma lehtesi tilaamalla se suoraan kotiin. Tilaushintoihin ja -ehtoihin pääset tutustumaan tämän linkin kautta.