Groove Agent Alternative Essentials tuo vaihtoehtorokin kompit tietokoneeseen

Image

Steinbergilta kerrotaan, että VST Sound Instrument Set -kirjaston uusin laajennus on Groove Agent 4:ssä sekä Groove Agent SE 4:ssä toimiva Alternative Essentials -paketti, joka tarjoaa huolella äänitettyjä ja tyylinmukaisia rumpukomppeja, niiden muunnelmia ja meininkiin sopivia fillejä. 

Alternative Essentials  on koostettu Acoustic Agent -rumpusettien täydennykseksi ja paketissa on kymmenen eri komppityyliä, joihin jokaiseen on erikseen lukuisia introja, komppiosuuksia muunnelmineen, fillejä ja tietystikin lopetuksia.
Steinbergilta kerrotaan, että kokonaisuus kattaa laajan skaalan eri tempoja ja myös poikkeukselliset tahtilajit on huomioitu.

Groove Agent 4 toimii itsenäisenä VST-plugin-applikaationa ja se toimitetaan myös osana Steinbergin Cubase-audiosekvensseriohjelmaa.

Markkinointipäällikkö Matthias Quellmannin mukaan Steinberg halusi tällä soundit ja kompit sisältävällä kokoelmalla nostaa näkyville – tai pikemminkin kuuluville – vuosia valtavirran rockin taustalla eläneen alternative-genren tunnusomaiset ja vahvat rytmiset ominaispiirteet.

Lisätiedot: Steinberg