Hartke ACR5 vahvistaa akustisen kitaran

Image

Kevyt ja kompakti ACR5 on suunniteltu nimenomaan akustisen kitaran luonnollisen soundin vahvistajaksi, mutta kahden kanavansa ansiosta se palvelee samalla myös itseään säestävän trubaduurin lauluvahvistimena.

Vahvistintehoksi Hartke ilmoittaa 50 wattia ja kaiutinvarusteluun kuuluvat 6,5-tuumainen kartioelementti sekä yhden tuuman pehmeäkalvoinen diskanttikupoli.

Äänivarojen luvataan riittävän esimerkiksi esiintymiseen kahvilassa tai vastaavassa tilassa järjestettävässä open mic -tyyppisessä tilaisuudessa ja mikäli tarvitaan PA:n lisätukea, niin balansoidun linjasignaalin saa vahvistimen takalevyn XLR-liitännästä suoraan isompaan järjestelmään.
ACR5:n toistoalueeksi kerrotaan 50 Hz – 20 kHz, mikä mallaa hyvin myös laulukäyttöön.

 

Image

 

Kummallakin kanavalla on kolmialueinen ekvalisaattori, jonka bassokorjain kohdistuu nimellisesti alle 80 Hz:n alueelle, keskialue 1,8 kHz:n kohdalle ja diskantti 15 kHz:n taajuusalueelle. Jokaisella kaistalla muokkausvara on enimmillään 10 desibeliä korostusta tai saman verran vaimennusta.
Kitarakanavan yleissointia voi lisäksi muokata Contour-kytkimellä, jonka vaikutus kohdistuu keskialueelle.
Efekteiksi tarjotaan niin digi-kaikua kuin chorustakin, kumpaistakin kanavakohtaisesti säädettävinä.

Säädettävä notch-suodin kierronestoon ja viritysmittari kitaran stemmaamiseen kuuluvat nekin varusteluun.

 

Image

Hartke ACR5 ei myöskään jätä trubaduuria aivan oman performanssinsa varaan, sillä stereofonisen aux-tulon kautta vahvistimeen voi liittää ulkoisen musiikkisoittimen taustojen soittoa varten. Aux-tulon liittiminä on sekä 6,3 mm:n että 3,5 mm:n plugeille sopivat jakit. 
Kuulokelähdön ansiosta vahvistimen soundeihin voi tutustua ja taustojen kanssa soittamista.
 

LisätiedotEM Nordic