HeadRush Pedalboard – kaikki kosketusetäisyydellä

Image

HeadRush Pedalboard tuo HD-tason mallinnokset helposti kontrolloitavana.

Värillisen kosketusnäytön puuttuminen multiefektilaitteista on aina kiusannut. Teknologiahan on halpaa ja yleisessä käytössä älylaitteissa, ja sellainen tekisi huomattavan edistysaskeleen säätöjen käsittelyyn.

Nyt uusi jenkkifirma HeadRush Electronics lähtee näyttävästi liikkeelle ensimmäisellä tuotteellaan nimeltään yksinkertaisesti HeadRush Pedalboard, jossa iso seitsemän tuuuman värillinen kosketusnäyttö on vain yksi mielenkiintoisista ominaisuuksista.

Digitaalisen laitteen ohjelmallista sisältöä on kehittänyt sama porukka, joka vastasi Avidin Eleven Rackista. Pedaalilaudassa hyrrää neliydinprosessorin pyörittämänä Eleven HD Expanded, johon kuuluu vahvistimien, kaiutinkaappien, efektien ja mikrofonien mallinnuksien kattava valikoima.

Käytännöllisyyttä ajatellen lauta on metallirunkoinen, poljettavat kytkimet on selvästi merkitty ja niissä on omat värilliset merkkivalot.
Vakiona on yksi ekspressiopoljin ja takana liitäntä toiselle, efektilooppeja on kaksi ja niiden sisältöä voidaan sijoittaa mihin kohtaan tahansa laitteen omien sekaan
Loopperissa on tallennusaikaa 20 min ja viimeisimmän tallennuksen voi poistaa kerroksestakin. USB-liitäntä tuo yhteyden digitaaliseen ulkomaailmaan.

HeadRush on tehnyt kovasti töitä esikoisensa kanssa. Se muistuttaa kytkinlautaa, jolla monet soittajat ohjaavat ulkoista pedaalijärjestelmäänsä – mutta nyt ominaisuudet ovat omasta takaa. Ja mukana on se kosketusnäyttökin, ilman iPadin sotkemista asiaan.

Lisätiedot: Headrush Electronics