Mapex Storm – heti soittovalmiina

Image

Rumpuvalmistaja Mapex laajentaa mallistoaan neljällä setillä, joihon rumpujen ohella kuuluu perus telineistö.


Kaikki Storm-setit ovat viiden rummun kokonaisuuksia ja kahden etutomin kannake kiinnittyy aina suoraan bassorumpuun. Virveliä myöten koko sarjan rungot valmistetaan poppelista ja klavoa kannattelevan reunaviisteen malli on Mapexin huippumalleista tuttu Soniclear.
Mapexilta todetaan, että mestarisoittajalle Soniclear-viisteet antavat mahdollisuuden viredien pikkutarkkaan hienosäätöön, mutta uransa alussa oleville ja viritysasioihin vasta perehtyville rumpaleille niiden merkitys saattaa olla vieläkin suurempi, koska Soniclear-viiste tekee virittämisestä myös helpompaa.

Storm-sarjan mukaan kuuluva telineistö sisältää bassaripedaalin ja etutomien kannakkeen lisäksi lattiatomin jalat, virvelitelineen, sekä hihat-telineen lisäksi kaksi symbaalitelinettä, joista toinen on puomillista mallia. Symbaalit eivät kuulu sarjaan.
Metalliosat toimitetaan valinnan mukaan joko pinnaltaan kromattuina tai mustina.
Runkojen värivaihtoehtoja on neljä.

Neljä mallisarjaa – Rock, Standard, Fusion ja Fusionease – eroavat toisistaan rumpujen läpimittojen ja syvyyden suhteen.
Kokonaisuudet on suunniteltu, paitsi genreen liittyvien seikkojen, myös viritettävyyden suhteen keskenään mahdollisimman helpoiksi.

 

Storm Rock -setin matalat 10- ja 12-tuumaiset etutomit on helppo asetella 22-tuumaisen bassarin yläpuolelle, ja 16-tuumainen matala lattiatomi puolestaan tuo jykevyyttä soundiarsenaaliin. Virveli on 14-tuumainen.

 

 

Storm Standard -setin etutomit ovat 12- ja 13-tuumaisia, ja suhteessa myös pykälän syvempiä kuin Rock-setissä. Bassari on  sama 22 x 18 -tuumainen malli, mutta 16-tuumainen lattiatomi on kaksi tuumaa Rock-malia syvempi.  Kuten kaikissa Storm-kokoonpanoissa, poppelivirveli on halkaisijaltaan 14 ja syvyydeltään viisi tuumaa.

 

 

Storm Fusion ja Fusionease ovat sisaruksia, joiden erona on bassorummun koko. Fusion-settiin kuuluu 20 x 16 -tuumainen bassari, kun taas Fusionease toimitetaan 22 x 18 -tuumaisella bassorummulla.
Etutomien koot ovat molemmissa 10 x 7 ja 12 x 8 tuumaa, ja lattiatomin 14 x 12 tuumaa.
Virveli noudattaa koo malliston yhteistä linjaa (14" x 5”).

 

 

 

LisätiedotEM Nordic