Marshall Code 25 & 50 luotaavat mahtimerkin omaa historiaa

Image

Näppärän kokoiset ja täysin ohjelmoitavat Marshall Code -kombot on suunniteltu niin koti- kuin keikkasoittoonkin ja eväät ovat sen mukaiset.

Marshallin kumppanina on tällä kertaa virtuaalisoundien pioneeri Softube, jonka kanssa on yhteistuumin kehitetty kokonaan uusi MST- eli Marshall-Softube-mallinnostekniikka. Sen myötä Code 25 ja 50 -komboihin on paketoitu 14 erilaista, Marshallin omia vahvistimia jäljiettelevää etuastemallinnosta. Päätevahvistimien mallinnoksia on neljä kappaletta ja kaiutinkaappeja puolestaan kahdeksan.
Lisäksi varusteluun kuuluu kattava kokoelma kitaristille suunnnattuja efektejä.

 

Image

 

Mallinnettujen vahvistimen joukossa on yhtäällä historiallisia merkkitapauksia, kuten JTM45 (2245), 1962 Bluesbreaker sekä 1959SLP Plexi. Toisaalla taas uudempia vuosikymmeniä edustavat mm. JCM800 2203, JCM2555 Silver Jubilee, JCM2000 DSL100 sekä JVM410H.
Mallinnettujen päätevahvistimien listalta löytyvät EL34, 5881, EL84 ja 6L6, joilla varmasti katetaankin Marshallin keskeisin rooli.
Efektipalettiin kuuluu kompressorin lisäksi perinteisten kitarapedaaleiden jäljitelmiä säröistä viiveisiin ja modulaatio-efekteistä kaikuihin.

Mallinnosten ohessa nykyaika näkyy Marshall Code -komboissa muutenkin. Bluetooth-vastaanoton kautta voi soittaa jamien taustaksi musiikkia suoraan Android- ja iOS-laitteilta Gateway-applikaatiolla, ja USB-väylän kautta nämä vahvistimet palvelevat myös tietokoneen äänikortteina.  
Oma liitäntänsä mp3-soittimelle ja jakki kuulokkeille täydentävät kokonaisuuden.

Kummankin Code-vahvistimen muistiin mahtuu 100 itsenäistä soundiohjelmaa, joista 30 on hallittavissa myös lisävarusteena myytävällä PEDL-91009-jalkakytkimellä.

Code 25:n nimellisteho on 25 wattia ja sen kaiutin on halkaisijaltaan kahdeksan tuumaa. Code 50 teholuokitus on 50 wattia ja sen kaiutin on 12-tuumainen. 

LisätiedotEM Nordic