Presonus Quantum 2 – 22 kanavaa sisään, 24 ulos

Image

Neljä analogista tuloa ja saman verran lähtöjä tarjoava, Thunderbolt-väylään liitettävä Presonus Quantum 2 laajenee digitaalisten tulojensa ja lähtöjensä kautta 22/24-kanavaiseksi äänikortiksi. 


 

Jos kanavamäärä jää pieneksi, niin systeemiä voi laajentaa liittämällä enimmillään neljä Quantum 2 -interfacea samaan järjestelmään. Silloin kanavamääräksi saadaan 80/80.

Presonukselta kerrotaan, että muuntimien resoluutio on 24 bittiä ja näytetaajuus ylimmillään 192 kHz. Dynamiikka-alueeksi ilmoitetaan 120 dB.

Analogituloista kaksi soveltuu mikrofonille tai instrumentille, kaksi puolestaan mikrofonille tai linjatason signaalille. Etuvahvistimet ovat Presonus XMAX-tyyppiä, ja kaikissa tuloissa käytetään XLR-komboliittimiä.

Jos käyttöön ottaa Presonuksen Studio One -audiosekvensserin, saa mikrofonivahvistimien kauko-ohjauksen suoraan ohjelmaan integroituna. Laitteen ostajille Presonus tarjoaa kaupanpäällisinä myös Studio Magic Plug-In -ohjelmistopakettia.
Vapaasti ladattavalla US Surface -applikaatiolla pääsee käsiksi lähes kaikkiin Quantum 2:n parametreihin, joita voi valikoidusti ohjata myös muiden valmistajien DAW-ohjelmista käsin.

 

Image

Balansoituja linjatasaon jakkilähtöjä on neljä, ja niiden lisäksi on monitorointiin varattu myös omalla voluumisäädöllään varustettu kuulokeliitäntä.

Digitaalisia liitäntöjä on tarjolla sekä optisessa monikanavaisessa, Adat-formaatissa, että stereona S/P DIF -muodossa.

Laitteiston tahdistusta varten takapaneelissa on myös BNC-tulo ja lähtö ulkoisen kellosignaalin käyttöä varten.

Myös midi-liitännät kuuluvat Presonus Quantum 2:n speksiin.

 

Lisätiedot: Nordic Audio Distribution

Lue lisää tuoteuutisia Riffin sivustolta.