Sabian satsaa synkkään ja rumaan

Image

Sabian laajentaa Big & Ugly -mallistoaan sekä crash-orientoituneilla symbaaleilla että sarjaan tyköistuvalla ja peräti 18-tuumaisella hi-hat-parilla!

Tiedotteessaan Sabian kertoo nöyrästi vain vastanneensa rumpaleiden toiveisiin, joiden pohjalta on sitten suunniteltu varsin poikkeuksellinen suur-haitsu, mallitunnukseltaan 18” AA Sick Hats.

Toiseen sen pelleistä on puhkottu 28 isohkoa reikää, joiden ansiosta ilma pääsee virtaamaan sisään ja ulos symbaaleiden avautuessa ja sulkeutuessa, eikä minkäänlaista liikettä hidastavaa ilmalukkoa pääse muodostumaan.    

Soundiltaan uutukaista kuvataan supertarkaksi ja erottelevaksi, ja jos reikien määrä yläpellissä haittaa kapulointia, voi symbaalit kiepauttaa toiseenkin järjestykseen – yläpelti kun toimii myös alapuolelle asetettuna ja päinvastoin.

Sarjaan kuuluvat myös 14- ja 16-tuumaiset AA Apollo -hi-hatit, sekä suopeasti hinnoitellut 14-tuumaiset XSR Monarch-hi-hatit.

 

Image

Crashaukseen soveliaat uudet symbaalit taas ovat 18- ja 20-tuumaiset AA Apollot, sekä 18- ja 20-tuumaiset XSR Monarch-symbaalit.

Lisätiedot: F-Musiikki