Shure tiivistää langattomien järjestelmien integraatiota Yamahan digimiksereiden kanssa

Image

Shuren langattomia Axient-, ULX-D- ja QLX-D-mikrofonijärjestelmiä voi nyt kontrolloida suoraan Yamahan CL- ja QL-miksereillä.

Uudet lisäykset löytyvät Yamahan CL- ja QL-miksereiden käyttöjärjestelmän versiosta 4.1, johon on implementoitu Shuren Axient-, ULX-D- ja QLX-D-mikrofonijärjestelmien keskeisten toimintojen tarkkailuun ja hallintaan tarvittavat toiminnot.

Saliäänestä tai monitoreista vastaava miksaaja voi nyt suoraan omalta konsoliltaan mm. reitittää signaaleita kanaviin, ja tarkkailla RF- ja audiosignaaleiden tasoa, sekä lähetinten paristojen statusta.

Shuren digitaalisten AXT400-, QLXD4- ja ULXD4-vastaanottimien audiotasoja voi myös säätää silloin kun Yamahan CL- tai QL-mikseri on liitetty samaan verkkoon.
ShowLink Acces Pointin kautta myös lähettimien analogisen tulotason vahvistusta voi säätää mikseriltä.

Jo edeltäneessä Yamahan CL-mikserin käyttöjärjestelmässä miksaaja saattoi hallinnoida Shure ULXD4- ja ULXD4Q-vastaanotinten tiettyjä ominaisuuksia, mutta uudessa vaiheessa integraatio on viety oleellisesti pitemmälle ja se ulottuu nyt myös niihin Shuren järjestelmiin, joita ei ole varustettu Dantella.

”Langattomat mikrofonit ovat yhä oleellisempi osa lavatoteutuksia, mutta niiden myötä systeemin tulee sellaisia tärkeitä muuttujia, joita langallisten mikrofonien käyttöön ei liity. Syvemmän integraation ansiosta miksaaja saa nyt hyppysiinsä yhtenäisen paketin, jossa langalliset ja langattomat mikrofonit ovat rinta rinnan hallittavissa. Käytännössä työskentelystä tulee niin sujuvaa ja saumatonta, että raja-aitaa kahden maailman välillä ei enää ole.”, lupaa Shuren tuotekehityspäällikkö Rob Fuhlbrugge.
 

Lisätiedot Shure: Bright Sales & Installation

Lisätiedot Yamaha: Yamaha Commercial Audio