Studiologic Numa Compact 2 on täysin uudistettu koskettimisto

Image

Kevyeksi ja kompaktiksi luonnehdittu Numa on pistetty Studiologicin mukaan uusiksi aivan alusta alkaen.

Kompaktin määritelmää tukee se, että painoa uutuusmallilla on seitsemän kiloa, eikä myöskään pituutta ole juurikaan reilun seitsemän oktaavin mittaisen koskettimiston mittaa enempää.

Image

Numa Compact 2 tarjoaa ammattitason, puolipainotetun koskettimiston lisäksi soundien hallintaan kaksi kontrollitikkua sekä after touch -ohjauksen. Tikkujen toimenkuvan voi määrittää tilanteen mukaan ja asetukset saa tallennettua tulevaa varten.

Koskettimiston tuntumalle on valittavana kolme valmista vaihtoehtoa (soft, medium ja hard), sekä neljäntenä mahdollisuutena kokonaan soittovoimakkuuteen reagoimaton, vakiovoimakkuudelle ohjelmoitava tuntuma. 

Soittimessa on yhden gigan sisäinen muisti soundeille, joiden höystämiseen on varattu kuusi samanaikaisesti käytettävää efektiä. Valikoimassa on kaikkiaan 88 eri soundia, joiden joukossa on kahdeksan akustista ja saman verran sähköisiä pianoja, kahdeksan kosketinsoitinsoundia, 12 basso- ja kitarasoundia, 12 urkua, kahdeksan syntikkaa, 12 orkesterisointia ja 16 kategoriaan "muut soundit" luokiteltua tarjokasta. 

  •  

Maksimipolyfoniaksi ilmoitetaan 128 ääntä ja koskettimiston voi jakaa kahteen rinnakkaiseen vyöhykkeeseen, joilla on omat soundinsa. 

Image

Numa Compact 2 on varustettu myös omalla 2 x 10 watin vahvistimella sekä elliptisillä kokoäänialueen kaiuttimilla, joiden ansiosta pienimuotoiset harjoitukset tai kotisoitto sujuvat ilman erillistä äänentoistojärjestelmää. 

Myös näyttö on uusittu ja valmistajan mukaan Compact 2:n OLED-tyyppinen ruutu antaa selkeän kuvan kulloisestakin tilanteesta, valaistuksessa kuin valaistuksessa.

Liitännät kattavat peruskäytön tarpeet stereolähdön (kaksi balansoimatonta monojakkia), kuulokeliitännän (6,3 mm:n stereojakki), ekspressio- ja yleispedaalin liitäntöjen, midi-tulon ja -lähdön, sekä USB:n voimin. Numa Compact 2 toimii suoraan USB-virralla silloin, kun sen omaa vahvistinta ei käytetä. Mikäli vahvistinta halutaan käyttää, täytyy laite liittää sähköverkkoon erillisellä muuntajalla. 

 

Lisätiedot: Soundtools

  •  

  •