TC Electronic Clarity M – mittaroi minkä miksaat

Image

Stereo tai monikanava, miksaus tai masterointi, äänite- tai kuvatuotanto – TC Electronic Clarity M visualisoi signaalitasot ja analysoi taajuussisällön.

Vaikka TC:n tiedotteessa korostetaankin korvien merkitystä audioammattilaisen tärkeimpänä työkaluna, todetaan samaan hengenvetoon, että kunnollinen mittarointi antaa kuuloaistille vankkumatonta ja objektiivista tukea.

 

Image

 

Seitsentuumaisella tarkkuusnäytöllä varustettu Clarity M tarjoaa piikkitasojen pylväsmittarit, valmistajansa kehittämän Loudness-radar-näytön, sekä spektiranalysaattorin.
Mittarointi kattaa myös tasot eri loppuformaatteihin miksattaessa sekä kanavien keskinäiset korrelaatiot niin stereo- kuin surround-miksaustenkin osalta.

Laite nivoutuu saumattamasti yleisimpiin VST- ja AU-plug-in-formaatteja noudattaviin DAW- eli audion tallennus- ja muokkausohjelmiin. Ulkoisen mittaroinnin puoltosanoiksi TC lausuu, että se vapauttaa tietokoneen näytöltä tilaa muille työkaluille ja kun laitteen sijoittaa ergonomisesti oikein, tasot ovat nähtävissä samasta paikasta työskentelyn jokaisena hetkenä.

 

Image

 

Clarity M kytketään joko TC Electronicin omalla kaapeliviuhkalla, jonka kautta voidaan siirtää kuusi kanavaa AES3-standardin mukaista audiodataa, tai vaihtoehtoisesti optisella TOSlink-kaapelilla (Adat).

Lisätiedot: Bright Sales & Installation