Turbosoundilta uusia Flashline-monitoreja

Image

Pääasiassa kulmamonitoreiksi suunnitellut Flashline-uutuudet soveltuvat myös moniin muihin äänentoistotehtäviin.

Kaksi uutta kaiutinta, TFX122M-AN ja TFX152M-AN kasvattavat Flashline-monitorivalikoiman kuuden eri mallin mittaiseksi sarjaksi, jossa on entuudestaan tarjolla kaksi passiivista ja kaksi aktiivista versiota.

Uudet mallit ovat aktiivisia ja ne on varustettu 1100 wattia hetkellistä tehoa antavilla D-luokan Klark Teknik -vahvistimilla.

Kaksikon pienempi, TFX122M-AN, puskee valmistajan mukaan ulos 125 dB:n maksiäänenpaineen hetkellisesti ja toistovasteeksi ilmoitetaan 75 - 18 000 Hz (+/- 3 dB). Kookkaamman mallin antotehoksi ilmoitetaan hetkellisesti 127 dB:n äänenpaine samalla toistokaistalla. 

 

Image

Kuvissa näkyvä TFX122M-AN on kalustettu 12-tuumaisella koaksiaalisella kartioelementillä jossa on yhden tuuman titaanikalvoinen kupolidiskantti. Kookkaampi TFX152M-AN on saanut matkaansa 15-tuumaisen version samasta elementistä.

Kummankin version suuntaus on 60 x 40 astetta ja molemmat mallit toimivat ihanteellisesti niin lavalle asetettuna kulmamonitorina kuin sidefill-kaiuttimena. Eikä mikään estä käyttämästä niitä esimerkiksi ison järjestelmän viivelinjoissa tai pienemmän tilan saliäänikaiuttimina.

 

Image

Nämä mallit on suunniteltu itsenäiseen toimintaan eivätkä ne vaadi ulkoista kaiutinprosessoria ohjaukseen. Sellaisen sijasta niihin on integroitu omat Klark Teknikin digitaaliprosessorit, joiden hallintaan kaapeissa on yksinkertainen käyttöliittymä. Vaihtoehtoisesti prosessoreita voi kontrolloida Turbosoundin pc-editorilla.

 

Image

Uutukaiset nivoutuvat myös osaksi Music Groupin omaa Ultranet-digiverkkoa, johon voi liittää normia noudattavia miksereitä, lavarasioita, aktiivikaiuttimia ja henkilökohtaisia monitorikuuntelujärjestelmiä.

 

Lisätiedot: Bright Sales & Installation