Two Notes Torpedo Captor – keinokuorma vaikka pedaalilautaan

Image

Two Notes toi jo aikaisemmin markkinoille kaksi keinokuormaa, Torpedo Liven ja Torpedo Reloadin. Nyt sama peruskonsepti on saatavilla pienemmässä koossa ja edullisempaan hintaan.

 

Torpedo Captor on ison DI-boksin kokoinen reaktiivinen keinokuorma, joka jäljittelee kaiuttimen impedanssia. Laite toimii niin kitara- kuin bassovahvistimen kanssa, ja se hyväksyy korkeintaan 100 watin nimellistehon.
Torpedo Captor on saatavilla vahvistimesta riippuen neljän, kahdeksan tai 16-ohmin tuloimpedanssilla.


Käyttöä äänitystarkoituksessa tukee valmistajan Wall of Sound III –plugari, ja itse analoginen kaiutinsimulaatio taas periytyy valmistajan Le Preamp –sarjan laitteista.

Two Notes Torpedo Captorin etupaneelista löytyy säädettävä lähtötason säätö, balansoitu DI-lähtö sekä linjalähtö TRS-kaapelille, 180 asteen vaiheenkääntö, Ground/Lift–kytkin, kaiutinsimulaatio-kytkin (gtr/off/bass) sekä kytkentä virtalähteelle.

Image

Takapaneeli tarjoaa paitsi sisääntulon vahvistimen kaiutinlähdölle, myös kaksi liitäntää kaiutinkaapille, joista toinen on suora läpiliitäntä ja toinen taas mahdollistaa -20 desibelin vaimennuksen.

Two Notes Torpedo Captor on fyysisiltä mitoiltaan 175 x 126 x 62 (mm). Koska painoakin on vain kilon verran se soveltuu hyvin myös pedaalilautaan. 

Boksin turvallinen käyttö on varmistettu kunnollisella tuulettimella ja tuuletusaukoilla.

 

 

Image

Kun rekisteröi oman Torpedo Captor –laitteensa valmistaja tarjoaa ladattavaksi 16 ilmaista impulssivaste-simulaatiota. Ne ovat käytettävissä Wall of Sound III –plugarin kanssa sekä valmistajan C.A.B., Live, Studio ja VB-101 –laitteiden kanssa.

 

Image

Kytkentämahdollisuuksia ja käyttösovelluksia havainnollistaa Two Notesin laatima kaavio.

Lisätiedot: Soundtools