VOX VX1 mallintaa paremmin

Image

Voxin uusi VET-mallinnus (Virtual Element Technology) nostaa valmistajansa mukaan virtuaalivahvistimen toiminnan kokonaan uudelle tasolle.

Lisäpontta uuden standardin asettamiseen antaa 6,5 tuuman kaiutinta ympäröivä bassorefleksikotelo, jonka sisämuoto sekä mitat on suunniteltu ilman liikkumisen ja resonanssin kannalta ihanteelliseksi ja saumat on tilkitty täysin ilmatiiviiksi.

Image


Kotelon takaosa ja kyljet ovat yhtä ja samaa ABS-muovista valettua kappaletta, mutta kaiuttimen asennuspintana palvelevaksi etulevyksi on valittu perinteinen puu, jonka ominaisuudet ovat tuohon käyttöön Voxin mukaan täydellisiä.

 

Image

VX1 tarjoaa 11 mallinnettua vahvistinta ja kahdeksan mallinnettua efektilaitetta.
Valmiita soundeja on tehtaan jäljiltä 11 ja käyttäjälle on varattuna kaksi omaa muistipaikkaa, joihin voi tallentaa itse sommiteltuja soundiasetuksia. Lisävarusteena myytävällä VFS5-jalkakytkimellä itse ohjelmoitavien muistipaikkojen määrä nousee kahdeksaan.

Virtuaalivahvistimien kokoelmassa klassikko-osastoa edustaa Vox AC30 -mallinnos ja kirjon toinen ääripää ulottuu sitten nykyaikaisiin hi-gain-petoihin asti.
Efektivalikoima kattaa choruksen, flangerin ja phaserin ohessa tremolon, sekä nauha- ja analogikaikua jäljittelevät tehosteet, ynnä jousi- ja hallikaiun.

Kitaraliitännän lisäksi VX I -vahvistimessa on jakit kuulokkeille sekä jalkakytkimelle.

Vahvistimen nimellisteho on 15 wattia neljän ohmin kaiuttimella kuormitettuna.
Käyttövirtansa VX I ottaa mukana toimitettavan ulkoisen 12 V verkkolaitteen kautta.
 

LisätiedotEM Nordic