Mackie ProDX4 ja ProDX8 – lisää edullisia digimiksereitä


Mackie kertoo laajentaneensa pienten digimiksereiden valikoimaa kahdella uudella mallilla. Kumpaistakin voi ohjata langattomasti ja molemmille voi striimata audiota Bluetooth-yhteyden kautta.

 

 

Malleista pienempi, ProDX4, on suunnattu lähinnä trubaduureille tai muihin tilanteisiin, joissa kaksi mikrofonikanavaa ja stereofoninen linjatulo pikkujakilla riittävät tilanteen hoitamiseen.

Laitekaksikon kookkaampi versio, ProDX8, tarjoaa sitten kuusi mikrofonikanavaa ja stereofonisen linjatulon.

Kummallakin laitteella voi miksata suoraan etulaidan yhdellä monitoimisella säätimellä tai mobiililaitteella, johon on asennettu Mackien MixerConnect™-applikaatio (iOS ja Android).
Miksaamisen ohessa applikaatiolla voi striimata musiikkia mikseriin langattomasti Bluetoothilla.

Älylaitteen käyttö on huomioitu myös mikserin muotoilussa ja sellaiselle on varattu sijoituspaikaksi kotelon päälle muotoiltu hahlo, johon asemoidun mobiilaitteen näyttö on kätevästi ulottuvilla.

Mackien ProDX-kaksikon mikrofonitulot on toteutettu  Wide-Z™-etuastein, joihin voi kytkeä mikrofonien ohessa myös instrumentit kitaroista kosketinsoittimiin.
Kolmialueisten kanavakorjainten tukena on bassoleikkuri, ja dynamiikan hallintaa varten kanavavarusteluun kuuluu myös kompressori. Saliäänen viimeistelyä varten päälähdöissä on lisäksi erilliset graafiset korjaimet.

Tehostepuolesta vastaa mikserin oma ReadyFX-prosessori, kuudentoista eri käyttötarkoituksiin valmiiksi sommitellun efektin voimalla. 

 

 

Balansoitujen päälähtöjen ohessa ProDX-mikserit on varusteltu kahdella kanavakohtaisesti miksattavalla aux-lähdöllä, joilla voi rakentaa itsenäisen monitorimiksauksen tai jakaa ääntä esimerkiksi johonkin toiseen huonetilaan, kuten kabinettiin, pitopaikan tuloaulaan tms.

 

Lisätiedot: Soundtools

22.05.2017
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy