Adam Hall Bat Pack – akkuvirtaa pedaaleille

Image

Mobiililaitteiden ohut koko on pakottanut valmistajia kehittämään pieniä, mutta runsaasti virtaa varaavia akkuja. Nykyäänhän on lisäksi saatavilla halpoja taskukokoisia virtapankkeja, joista riittää sähköä useaan latauskertaan.

Tietenkin oli vain ajan kysymys, jotta samanlaisia ladattavia virtalähteitä ruvetaan soveltamaan efektipedaalien sähköistämiseen.
Adam Hallin kitaralaitteisiin erikoistuneen Palmer-tuotemerkin Bat Pack on kahdelle efektille 9 V ja 500 mA virtaa syöttävä virtapankki.

Kooltaan se on pitkähkön pedaalin mittainen (195 x 85 x 25 mm) ja mahtuu siten hyvin pedaalilautaankin. Kolmantena virtalähtönä on älylaitteita varaava 5 V USB.

Bat Pack on saatavana kahtena versiona - 4000 ja 8000 – joissa tyyppinumero kertoo kapasiteetin milliampeeritunteita. Siten pienemmällä saa maksimikulutuksella kahdeksan tuntia pedaaliaikaa ja isommalla tuplaten.

Kotelun päällä on varauksen määrän kertova merkkivalo.

Akun lataaminen verkkovirrasta kestää suunnilleen saman verran kuin käyttökin.

Lisätiedot: Uraltone Amplification 

 

Extra: samaan tuotekategoriaan kuuluva Caline Portable Power CP-06 -akkuvirtalähde on testattu Riffin numerossa 5/2014 ja testi on luettavissa tämän linkin kautta.