Drawmer MC3.1 on ison studion monitor-kontrolleri

Image

Brittiläinen Drawmer ilmoittaa, että MC2.1-mallin pohjalta suunnitellun, mutta pykälää järeämmän MC3.1-mallin toimitukset myymälöihin ovat alkaneet.

 
Siinä missä pienempi MC2.1-versio on tarkoitettu myös räkkiasennukseen sopivaksi, on uusi Drawmer MC3.1 muotoiltu työpöydälle asetettavaksi.

Raameihin on mahdutettu liitännät viidelle erilliselle sterotulolle, joista neljä on analogisignaaleille ja yksi digitaalista  AES / SP DIF -yhteyttä varten (24 bittiä / 192 kHz).

Image

MC3.1:n takalaitaan on sijoitettu kaksi balansoitua stereotuloa XLR-liitännöin sekä balansoimaton RCA-pari cd/mp3/jne.-soittimille.
Etulaidan puolelta löytyy vielä erikseen pikkujakki älypuhelimen tai tabletin liittämiseksi johdolla.

Balansoituja analogilähtöjä on kolmelle kaiutinparille ja lisäksi oman kytkimensä taakse on laitettu monofoninen sub bass -syöttö, jota voi käyttää minkä tahansa kaiutinparin tukena tarvittaessa.

Kuunteluvoimakkuuden hallintaan on kookkaan voluumihanikan lisäksi erillinen preset-kytkin, jonka taakse voidaan ennalta asettaa jokin tietty vakiotaso äänenvoimakkuudelle. Näin miksausten vertailu aina samalla voluumilla käy päinsä helposti.

Kansilevyyn upotetun talk back -mikrofonin sijasta MC3.1:n kanssa voi käyttää myös ulkoista komentomikrofonia ja komentolinjan voi avata kansilevyn painokytkimen sijasta myös erillisellä jalkakytkimellä (lisävaruste).

Täysin uusia ominaisuuksia MC3.1:ssä ovat miksauksen tarkasteluun tarkoitetut solo-kuntelut kolmelle eri taajuusalueelle (lo, mid ja hi) ja mahdollisuus vaihtaa vasen ja oikea kanava keskenään ilman johtoihin kajoamista.

 

LisätiedotEM Nordic