Elixir Optiweb – ja kielten päällystys se vaan ohenee!

Image

Kun Elixir aikoinaan onnistui saamaan sähkökitaran kielien päällystyksen käyttöä kestäväksi, heidän lupauksensa kielien pitemmästä käyttöiästä toteutui. Tarkkakorvaisimmat kuitenkin kuulivat eroa päällystettyjen kielien ja muiden merkkien välillä, joten Elixir kehitti alkuperäisen Polyweb-materiaalin rinnalle ohuemman Nanowebin.

Mutta vieläkin saattoi eroa olla. Viimeisin päällystyksen kehitysaskel on ohuin Optiweb, jonka sanotaan soivan aivan samalla lailla kuin päällystämätön kieli, mutta edelleen kestävän hikeä, likaa ja muita kielen vanhenemista edistäviä tekijöitä.
Uuden materiaalin koostumusta ei paljasteta – eipä tosin kukaan muukaan kielien valmistaja kerro tarkkoja materiaalitietoja – mutta itse kielen punosmetalli on nikkelipäällystettyä terästä.

Nyt Elixirillä on tarjolla kolme erilaista soundivaihtoehtoa kielissään. Tämän toteamiseksi Elixir esittää kuunteluvertailun, johon alla on linkki. Vertailukohteeksi valittu päällystämätön tuntemattoman merkin kieli ei sekään kuulosta huonolta ja nyt on jo mahdotonta kuulla mitään eroa sen ja Optiwebin välillä.

Elixirin kuunteluvertailu aukeaa klikkaamalla tästä