Fender Paramount on panostus akustisiin kitaroihin

Image

Fenderin Paramount-sarjan akustiset kitarat on suunniteltu Yhdysvalloissa, ja kukin malli on kauttaaltaan kokopuusta rakennettu.

Uusien Fender Paramount –kitaroiden suunnittelussa on haettu inspiraatiota ´60-luvulta, mikä näkyy shakkilautakuvioisessa rosetissa ja reunalistassa, plektrasuojan muodossa sekä ”concert tone”-tyylisissä otelautamerkeissä.

Kitarat on varustettu Fenderin ja Fishmanin suunnittelemilla PM-mikrofonietuasteilla, jotka on hienosäädetty kullekin koppamallille sopivaksi.

 

Image


Fender Paramount Deluxe Dreadnought-, Parlor- ja Triple-O –malleissa sivut ja pohja on valmistettu itä-Intian ruusupuusta ja kansi Sitkakuusesta. Kantta tukee kevennetty (scalloped) X-rimoitus. Mahonkikaula on muotoiltu C-profiiliin mahdollistamaan nopea soittotuntuma, ja se on varustettu eebenpuisella otelaudalla. Deluxe-mallit on saatavilla väreissä Natural ja Vintage Sunburst.

 

Image

 

Fender Paramount Standard Dreadnought, Parlor ja Triple-O –mallit eroavat Deluxe-malleista siten, että kitaroiden sivut ja pohja on valmistettu mahongista ja otelauta ruusupuusta. Nämä mallit on saatavilla värissä Natural.

Jokaisen Fender Paramount –akustisen mukana toimitetaan kostutin ja kova laukku.

Lisätiedot: Fender