Fishman Fluence Greg Koch Gristle-Tone Signature P90 – kolme soundia per mikki

Image

Fishmanin Fluence-mikeissä käytetään kuparilangasta pyöritellyn kelan sijalla piirilevyä. Tämä mahdollistaa paremman häiriöresistanssin sekä usean sointivariaation mahduttamisen samaan mikkiin.

Greg Koch Gristle-Tone Signature P90 on Fishmanin uusin Fluence-setti. Greg Koch itse mainitsee, että näiden mikkien soinnillinen lähtökohta oli eräässä ´59 Gibson Les Paul -yksilössä, jonka P-90-mikkien soundiin hän ihastui.

Image

Fishman Fluence Greg Koch Gristle-Tone Signature P90 -mikeissä on Alnico V -magneetit, ja kummassakin kolme sointivariaatiota, joiden kuvailussa käytetty luovaa ilmaisua. Kaulamikin soundeja luonnehditaan seuraavasti:
• Voice 1: alikäämitty  vanhan P90:n selkeyttä ihanteellisella volume-tasolla.
• Voice 2: paksu ylikäämitty  sointi ilman ylätaajuuksien menettämistä.
• Voice 3: selkeä, avoin yksikelainen sointi.

Kaulamikin taajuuskorostukset ovat seuraavat: Voice 1: 600Hz / Voice 2: 600Hz, 2,4 kHz / Voice 3: 3,2kHz.

Fishman Fluence Greg Koch P90 -tallamikki taas pitää sisällään seuraavasti määritellyt sointivariaatiot:
• Voice 1: vintage P90, terveellisen ”honkahtava”.
• Voice 2: ylikäämityn P90:n korkealla arvostettu lihaksikas sointi.
• Voice 3: selkeä, ”jangly” yksikelainen sointi.

Tallamikin eri soundeissa korostuvat taajuudet ovat puolestaan seuraavat: Voice 1: 580Hz, 3,3kHz / Voice 2: 2,4kHz / Voice 3: 3,2kHz.

Fishman Fluence Greg Koch Gristle-Tone Signature P90 -mikkien virrankulutus on 4,3 milliampeeria. Ne toimivat yhdeksän voltin paristolla tai vaihtoehtoisesti ladattavalla paristoakulla. Yhdelle mikille pariston käyttöikää luvataan 115 tuntia, mikkisetille 60 tuntia.
Fishman Fluence Greg Koch Gristle-Tone Signature P90:n lähtöimpedanssi on 2 kilo-ohmia. Mikit ovat saatavilla yksittäin tai settinä, ja väreillä Black tai Cream.

Videolla Greg Koch demonstroi mikkejä:

Lisätiedot: Fishman