Roland Model Expansions – neljä klassikkosoitinta Fantom-syntikkaan

Image

Fantom-syntikan omistajille on nyt tarjolla neljän Rolandin klassikkomallin virtuaaliversiot, jotka voi ladata soittimeensa ilmaiseksi. Nelikkoon kuuluvat Jupiter-8, Juno-106, SH-101 sekä JX-8P.

 

Image


Valmistajan itsensä koodaamaat virtuaalisoittimet vaativat alustakseen Rolandin Zen-Core-tekniikkaan perustuvan soittimen ja Fantomin sijaan uudet mallinnokset voi ladata maksullisina laajennuksina myös Jupiter-X-syntikkaan.

DAW-käyttöön Zen-maailma sovitetaan Zenologyllä, jonka avulla laajennukset saa toimimaan plugareina DAW-ohjelmassa.
Zenology puolestaan on synteesikoneisto, joka toimii AAX-, AU- ja VSTi 3.6 (64 bit) -muodoissa ja sisältää jo itsessään valtavan soundikirjaston sekä 90 erilaista efektiä.
Ilmaisversio Liten mukana toimitetaan kuusi rumpusettiä ja 176 syntikkasoundia, maksullisessa Zenology Prossa on 80 rumpusettiä ja 3597 preset-ohjelmaa.

Zenology toimii sekä Macin käyttöjärjestelmissä että Windows-koneissa. Tarkemmat rajaukset löytyvät tämän linkin kautta.
 

Roland kehaisee mallinnostensa tuovan historiallisest soittimet autenttisine soundeineen suoraan nykyaikaan. Edellä mainittujen lisäksi Rolandilla on Zen-mallinnos JD-800-syntikasta.

Image


Lisätiedot: Roland Suomi